kvinde fisse nannas erotiske historier

Hans pik var stor og stiv, så lagde han sig oven på mig, og langsomt gled han op i min skede, mødommen var væk, den havde jeg selv fjernet for længe siden med et stearinlys med et kondom på, det var første gang jeg fik. Da vi var gået i seng kunne jeg høre noget fra soveværelse, jeg gik derind kun iført trusser, med mine store bryster nøgne. Siden den dag har jeg elsket meget

Gift mandlige på nett dating app taastrup

med ham (og med mange andre). Da jeg som 14 årig blev konfirmeret, blev festen holdt i vores sommerhus, jeg havde på det tidspunkt C skåls bryster, kort tid efter skiftede jeg til D skål. Jeg var 11 år og havde fået min første mens, i min mors familie har det været tradition at min fik en voksengave, når man fik sin første mens. På min 12 års fødselsdag, arbejdede han igen hjemme, og da jeg kom fra skole, sagde han at han havde en ekstra gave til mig. Forfatter: Nanna, hej, jeg har lige opdaget denne side, min stedfar havde ladet sin computer stå åben på siden, så nu vil jeg gerne bidrage. Dagen efter fortalte hun at hun var stoppet med sine P piller. Vi gik ind i hans og mors soveværelse, han tog alt tøjet af mig og tog også sit eget af, så hentede han en balje med lunket vand og barberskum og skraber, jeg skulle så lægge mig i sengen med spredte ben, så gjorde han. Hun fik et barn for 2 år siden, jeg tror at det er vores stedfar, der er far til hende, men min søster siger at hun ikke ved hvem det er, der er far.

kvinde fisse nannas erotiske historier

Jeg har spurgt min stedfar om det er ok at jeg stopper med mine piller, det overvejer han. 1 døgn siden at min første mens var overstået. Jeg skulle knappe hans bukser op, og kysse hans tissemand, han sagde at jeg skulle trække forhuden tilbage, så pikhovedet var blottet, han fortalte hvordan jeg skulle sutte på pikken, mens jeg kærtegnede hans store tunge nosser. Min stedfar lå og kneppede med min søster, jeg fik lov til at være med, men klatten skulle min søster have. Min stedfar arbejdede hjemmefra den dag, så da jeg kom fra skole. Klasse var nu blottet for min stedfar, han begyndte at kysse mig og spurgte om jeg ikke skulle sige rigtig tak for G-strengen, jeg svarede ja, jeg kunne mærke at hans hånd, der var godt beskæftiget med at gramse på mine bryster gled ned over. Han sagde at jeg skulle tage den på så han kunne se mig i den, det gjorde jeg oppe på mit værelse, så jeg kom ned i stuen med min nye blonde G-streng og en T-shirt, min stedfar trak op i min T-shirt så han. Jeg fik et par blondetrusser af mor, jeg var skuffet, jeg ville hellere have haft en G-streng, det var ved morgenbordet jeg fik dem, mor var ked af min skuffelse og sagde at jeg ikke var gammel nok til en G-streng, og det på trods. 13, sagde han at han havde været i HM og finde en G-streng til mig, jeg gave ham et kæmpe knus og et kys på kinden. Jeg er sikker på at når han om et par dage læser dette her på siden, så er han med på den, jeg krydser finger.

POV medical examination deep fisting for hairy pussy.