Dementerer »forstokkede rygter«Sexologen forstår tilsvarende de unge mænds motiver for at søge ældre kvinder.»Jeg tror, at langt de fleste fyre har fantaseret i smug om legekammeratens mor eller lærerinden. For nylig har Jakob Olrik været i Los Angeles i forbindelse med en række nye programmer til DR2 om sexlivet verden over. Det er ikke nok med ligestilling på arbejdspladsen, kvinderne vil også have det seksuelt. Så er det bare med at holde sig fit både

Victoria sorø sjove steder at have sex

mentalt, fysisk og seksuelt, ellers risikerer vi, at vores koner går ud og finder sig en fyr på 25 år, fordi det er meget sjovere«. Hvad sker der med kvinder, når de bliver ældre, som gør, at de bliver tiltrækkende for yngre mænd?

»Forelskelse kender ingen alder, og bare fordi der er 15-20 års aldersforskel, kan en flirt sagtens udvikle sig til et fast forhold. De unge og de unges liv er blevet det værdifulde, og som cougar kan man stjæle sig til lidt ungdom ved at få sig en ung elsker, siger sexolog Jakob Olrik. Han påpeger, at cougar -tendensen, der de seneste år er blevet det nye, store især i USA, dementerer en del »forstokkede myter«om kvinders seksuelle liv og præferencer.»Nogle har påstået, at kvinders seksualitet daler, når de fylder 25, men faktisk er det ofte stik modsat. »Det kan godt være, at fyren er ligeglad når han er i starten af tyverne, men hvis forholdet blive langvarigt kan det gå hen og blive et issue, der kan få konsekvenser siger Jakob Olrik. Psykolog, parterapeut og sexolog Hanne Pedersen er ikke i tvivl: Kvinderne er modne og afslappede. Den unge mand er på den måde mere seksuelt ligeværdig med den modne kvinde.
Lukkemuskel sprunget sex dominans

Grundlæggende ser han dog cougar -tendensen som noget meget positivt. Hvorfor skulle hun gentage konformiteten i det tidligere parforhold med stationcar, villa og vovhund? Sådan en kvinde kan så vælge denne unge fyr, hvor statusforholdet i højere grad er givet på forhånd, og det er hende, der stiller kravene. Mange unge mænd i dag er vokset op alene med deres mor, og det betyder, at de kender til de blødere værdier og kan agere i dem, siger Hanne Pedersen. Risikerer at føle sig malplaceret Når datingen udvikler sig til et forhold, forudser Jakob Olrik dog mulige problemer.

damer og unge mænd ung sex video